Timp de preparare
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 kg cartofi
- o jumatate de kg branza de oaie
- 2 linguri faina
- 2 oua si sare dupa gust
Mod de preparare:
Se razuie catrofi si branza, dupa care se pun cele 2 linguri de faina si se bat cele 2 oua si se pun peste compozitie amestecandu-se cu celalalte ingrediente.
Se pune ulei in tigaie putin mai mult ca la clatite si se pun 3 linguri de compozitie si se intinde cu lingura ca o clatita pe toata suprafata tigai interioare.
Se coace pe ambele parti si se servesc calde.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cocota Florina (cocota_florina)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV