pentru piure:
-1,5 kg cartofi
-4 morcovi
-2 linguri cu margarina
-sare dupa gust
pentru umplutura:
- 150 g soia granule
-4 cepe mari
-vegeta
-ulei
Mod de preparare
Se curata cartofii,se spala si se fierb.Apoi se face un piure in care se rad cei 4 morcovi pe razattoare mica, margarina si sarea.
In timp cat fierb cartofii se curata cele 4 cepe si se pun cu ulei sa se caleasca
putin. Se adauga soia ,vegeta si o cana cu apa .Se lasa pe foc amestecand continuu pana se umfla soia. Eu am pus si o legatura de marar si a iesit foarte bun la gust.
Se unge o tava cu peretii mai inalti cu ulei,se pune un strat de piure,apoi umplutura de soia si iar piure. Se da tava la cuptor pentru 20 de minute.Cine vrea poate servi musacaua cu sos de rosii.
ESTE FOARTE BUNA.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de Cordun
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară