pentru piure:
-1,5 kg cartofi
-4 morcovi
-2 linguri cu margarina
-sare dupa gust
pentru umplutura:
- 150 g soia granule
-4 cepe mari
-vegeta
-ulei
Mod de preparare
Se curata cartofii,se spala si se fierb.Apoi se face un piure in care se rad cei 4 morcovi pe razattoare mica, margarina si sarea.
In timp cat fierb cartofii se curata cele 4 cepe si se pun cu ulei sa se caleasca
putin. Se adauga soia ,vegeta si o cana cu apa .Se lasa pe foc amestecand continuu pana se umfla soia. Eu am pus si o legatura de marar si a iesit foarte bun la gust.
Se unge o tava cu peretii mai inalti cu ulei,se pune un strat de piure,apoi umplutura de soia si iar piure. Se da tava la cuptor pentru 20 de minute.Cine vrea poate servi musacaua cu sos de rosii.
ESTE FOARTE BUNA.
POFTA BUNA!
O reteta propusa de Cordun
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.