Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- jumatati superioare de pulpe de pui
- bacon
- prune uscate
- alune sarate...cantitati dupa dorinta sau marimea tavii..
Mod de preparare:
Se scoate pielea de pe pulpa, se infasoara bucata intr-o felie de bacon, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra o mana de prune uscate si alune sarate. Se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit la aproximativ 180 grade, 20 minute, dupa care se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lucia Tursan (luvic_63)
SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară