Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- jumatati superioare de pulpe de pui
- bacon
- prune uscate
- alune sarate...cantitati dupa dorinta sau marimea tavii..
Mod de preparare:
Se scoate pielea de pe pulpa, se infasoara bucata intr-o felie de bacon, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra o mana de prune uscate si alune sarate. Se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit la aproximativ 180 grade, 20 minute, dupa care se scoate folia si se mai lasa 5-10 minute.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lucia Tursan (luvic_63)
SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!