Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri faina
- mirodenii si un varf de praf de copt sau GUSTIN de la Dr.Otker
- o cutie ananas bucati
- un plic budinca vanilie
- un plic frisca
- o ciocolatica mica simpla
Mod de preparare:
Se face un pandispan normal (se separa albusurile si se bat spuma tare, dupa care se agauga zahar, faina, zahar vanilat, putin rom). Se tapeteaza tava si se pune la cuptor timp de 20 min( depinde de fiecare cuptor).
Dupa ce se scoate si se raceste putin se insiropeaza blatul cu sucul de la ananas. Se prepara crema (conform instructiunilor),se punse peste blat si deasupra se pune ananasul. Se bate frisca si se pune peste ananas. Deasupra se rade ciocolata.
Spor la treaba si Pofta buna.
O reteta propusa de: Roxana Stefan (sebi_roxy)
SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiunea trimite reteta.
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară