Ce parere ai de niste clatite cu carne?

Ingrediente:

  • 2 buc. piept de pui
  • 300 g legume amestec (morcov, porumb, gogosari, fasole verde)
  • 2 cutii ciuperci
  • 2 rosii
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 1 1/2 l apa minerala sau lapte
  • 2 oua
  • faina de grau
  • sare
  • praf de copt

Mod de preparare:

Umplutura pentru clatite: Se fierb separat pieptul de pui si legumele. Se caleste ceapa si apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete, legumele fierte si ciupercile stoarse bine.
Se adauga rosiile taiate felii si in final pasta de tomate, dupa ce, in prealabil, s-a condimentat amestecul obtinut dupa gust. Se fierb laolalta toate ingredientele pana scade toata apa ce iese din legume, rosii, etc.

Compozitia pentru clatite: se prepara obisnuit, cu conditia ca in final sa aiba consistenta unei smantani care curge.

Clatitele astfel umplute, se servesc reci sau calde (cu un sos de smantana cu cascaval ras deasupra).

Pofta mare sa aveti!

O reteta propusa de: Cati (catieu)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Clatite cu carne.