Ingrediente
 
- 3kg gogosari
 - o cana ulei
 - o cana apa
 - o cana otet
 - 4 linguri zahar
 - 1 lingura sare
 - 4 linguri mustar de calitate
 - un borcan de 800 gr bulion
 - condimente:foi de dafin
 - piper coabe
 - coriandru
 
Mod de preparare 
 
 Se face sosul amestecandu-se toate componentele lichide intr-o cratita mare si se pun la fiert timp de 25 minute pana cand se ridica uleiul deasupra.intre timp cat fierbe sosul se curata gogosari si se taie feliute.Dupa ce a fiert sosul se pun la fiert gogosarii timp de 20 minute. Dupa ce au fiert gogosarii in sos, se scot si se pun in borcane si se capseaza.salat e buna ca o garnitura la friptura sau la cartofi si oua prajite.
 
 Pofta buna!
 
 O reteta propusa de: Valerica Serghiescu
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei