Ingrediente
- 3kg gogosari
- o cana ulei
- o cana apa
- o cana otet
- 4 linguri zahar
- 1 lingura sare
- 4 linguri mustar de calitate
- un borcan de 800 gr bulion
- condimente:foi de dafin
- piper coabe
- coriandru
Mod de preparare
Se face sosul amestecandu-se toate componentele lichide intr-o cratita mare si se pun la fiert timp de 25 minute pana cand se ridica uleiul deasupra.intre timp cat fierbe sosul se curata gogosari si se taie feliute.Dupa ce a fiert sosul se pun la fiert gogosarii timp de 20 minute. Dupa ce au fiert gogosarii in sos, se scot si se pun in borcane si se capseaza.salat e buna ca o garnitura la friptura sau la cartofi si oua prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Valerica Serghiescu
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.