Ingrediente
- 3kg gogosari
- o cana ulei
- o cana apa
- o cana otet
- 4 linguri zahar
- 1 lingura sare
- 4 linguri mustar de calitate
- un borcan de 800 gr bulion
- condimente:foi de dafin
- piper coabe
- coriandru
Mod de preparare
Se face sosul amestecandu-se toate componentele lichide intr-o cratita mare si se pun la fiert timp de 25 minute pana cand se ridica uleiul deasupra.intre timp cat fierbe sosul se curata gogosari si se taie feliute.Dupa ce a fiert sosul se pun la fiert gogosarii timp de 20 minute. Dupa ce au fiert gogosarii in sos, se scot si se pun in borcane si se capseaza.salat e buna ca o garnitura la friptura sau la cartofi si oua prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Valerica Serghiescu
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară