Ingrediente
- 3kg gogosari
- o cana ulei
- o cana apa
- o cana otet
- 4 linguri zahar
- 1 lingura sare
- 4 linguri mustar de calitate
- un borcan de 800 gr bulion
- condimente:foi de dafin
- piper coabe
- coriandru
Mod de preparare
Se face sosul amestecandu-se toate componentele lichide intr-o cratita mare si se pun la fiert timp de 25 minute pana cand se ridica uleiul deasupra.intre timp cat fierbe sosul se curata gogosari si se taie feliute.Dupa ce a fiert sosul se pun la fiert gogosarii timp de 20 minute. Dupa ce au fiert gogosarii in sos, se scot si se pun in borcane si se capseaza.salat e buna ca o garnitura la friptura sau la cartofi si oua prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Valerica Serghiescu
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor