Ingrediente
- 3kg gogosari
- o cana ulei
- o cana apa
- o cana otet
- 4 linguri zahar
- 1 lingura sare
- 4 linguri mustar de calitate
- un borcan de 800 gr bulion
- condimente:foi de dafin
- piper coabe
- coriandru
Mod de preparare
Se face sosul amestecandu-se toate componentele lichide intr-o cratita mare si se pun la fiert timp de 25 minute pana cand se ridica uleiul deasupra.intre timp cat fierbe sosul se curata gogosari si se taie feliute.Dupa ce a fiert sosul se pun la fiert gogosarii timp de 20 minute. Dupa ce au fiert gogosarii in sos, se scot si se pun in borcane si se capseaza.salat e buna ca o garnitura la friptura sau la cartofi si oua prajite.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Valerica Serghiescu
Ghid de viata sanatoasa in 2014. 12 sfaturi de aur, nepretuite

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?