Ingrediente
- orez (la un pahar de orez se pun trei pahare de apa)
- morcovi
- cartofi
- ceapa
- usturoi
- rosii
- 1 cub knorr de pui
- sare sau vegeta
- patrunjel
- ulei
- ciuperci
Mod de preparare
Se caleste ceapa, se adauga apa si cind fierbe se pune orezul spalat si curatat. Se pune cubuletul knorr si se adauga pe rand morcovii si cartofii taiati cubulete mici, usturoiul taiat si ciupercile.
Se amesteca din cind in cind, iar spre sfirsit se adauga rosiile curatate de pielita si taiate felii. Patrunjelul se toaca si se amesteca la fiert citeva secunde...si orezul este gata.Toate ingredientele se pun in cantitatile dorite, in functie de preferinte.Se mai poate adauga si porumb dulce din conserva, sau mazare.
Se serveste simplu sau cu fripturi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Sporea Mara
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!