500 g branza de vaci, 3 oua fierte si unul crud, o ceapa rasa pe razatoare, mustar, ulei, sare , piper
Mod de preparare si pregatire:
din ouale fierte (galbenusurile) si cel crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca cu branza de vaci bine framantata, se pune si albusul fiert si tocat marunt, ceapa rasa si piper. se da la rece si se consuma intinsa pe paine.
Trimis de : chiriac catalina (kata0587)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie