Scovergi

- 1 lingura plina cu zahar pudra
- 1 pahar apa (obisnuit, de 200 ml)
- 1 ou
- sare
- 1 lingurita (nu prea plina) cu bicarbonat de sodiu alimentar, stins in otet sau zeama de lamaie
- faina cat cuprinde pentru a intinde o foaie si a o taia in fasii late de aprox.1 cm.
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se face o coca din ingredientele de mai sus. Se intinde o foaie (dreptunghiulara) si se taie fasii late de aprox. 1 cm. Aceste fasii se prajesc in uleiul incins.
Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Teodorescu Iuliana
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!