- 1 lingura plina cu zahar pudra
- 1 pahar apa (obisnuit, de 200 ml)
- 1 ou
- sare
- 1 lingurita (nu prea plina) cu bicarbonat de sodiu alimentar, stins in otet sau zeama de lamaie
- faina cat cuprinde pentru a intinde o foaie si a o taia in fasii late de aprox.1 cm.
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se face o coca din ingredientele de mai sus. Se intinde o foaie (dreptunghiulara) si se taie fasii late de aprox. 1 cm. Aceste fasii se prajesc in uleiul incins.
Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Teodorescu Iuliana
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară