O reteta propusa de Gerogeta Tiru
A doua reteta are urmatoarele ingrediente:
- 150 g zahar
- 50 g ulei
- 5 oua
- 200 g faina
- 50 g
- fanta in care dizolva un praf de copt
Mod de preparare
Se separa ouale. In galbenusuri turnam o doime din zahar, apoi uleiul, putin cate putin, apoi fanta cu praful de copt. Albusurile se bat bezea, apoi se pune in ploaie restul de zahar batand in continuare, scoatem telul sau mixerul din bezeaua cu zahar si adaugam cate putin din galbenusuri si cate putin din faina, amestecand cu lingura de lemn.
Turnam aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se pun fructele, care au fost tinute in prealabil cu zahar la dospit, iar mai apoi trase prin faina si adaugate cu grija peste aluat.
Cuptorul trebuie sa fie incins cind bagam prajitura.
O reteta propusa de Caterina Balasica
Pofta buna!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!