O reteta propusa de Gerogeta Tiru
A doua reteta are urmatoarele ingrediente:
- 150 g zahar
- 50 g ulei
- 5 oua
- 200 g faina
- 50 g
- fanta in care dizolva un praf de copt
Mod de preparare
Se separa ouale. In galbenusuri turnam o doime din zahar, apoi uleiul, putin cate putin, apoi fanta cu praful de copt. Albusurile se bat bezea, apoi se pune in ploaie restul de zahar batand in continuare, scoatem telul sau mixerul din bezeaua cu zahar si adaugam cate putin din galbenusuri si cate putin din faina, amestecand cu lingura de lemn.
Turnam aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se pun fructele, care au fost tinute in prealabil cu zahar la dospit, iar mai apoi trase prin faina si adaugate cu grija peste aluat.
Cuptorul trebuie sa fie incins cind bagam prajitura.
O reteta propusa de Caterina Balasica
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară