O reteta propusa de Gerogeta Tiru
A doua reteta are urmatoarele ingrediente:
- 150 g zahar
- 50 g ulei
- 5 oua
- 200 g faina
- 50 g
- fanta in care dizolva un praf de copt
Mod de preparare
Se separa ouale. In galbenusuri turnam o doime din zahar, apoi uleiul, putin cate putin, apoi fanta cu praful de copt. Albusurile se bat bezea, apoi se pune in ploaie restul de zahar batand in continuare, scoatem telul sau mixerul din bezeaua cu zahar si adaugam cate putin din galbenusuri si cate putin din faina, amestecand cu lingura de lemn.
Turnam aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se pun fructele, care au fost tinute in prealabil cu zahar la dospit, iar mai apoi trase prin faina si adaugate cu grija peste aluat.
Cuptorul trebuie sa fie incins cind bagam prajitura.
O reteta propusa de Caterina Balasica
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?