Ingrediente
- 5 oua
- 200 g alune taiate cat mai marunt
- 180 g zahar
- rom
- 5 albusuri
- 80 g unt
- 80 g faina de orez
- ciocolata calda
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul si se adauga alunele si faina de orez.
Albusurile se bat separat spuma si se pune romul si untul topit. Dupa ce se amesteca se adauga compozitia peste crema de galbenusuri ; aluatul se toarna intr-o tava. In prealabil tava se tapeteaza cu faina.
Prajitura se tine la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce se raceste se toarna peste aceasta ciocolata calda.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă