Prajitura cu alune

Ingrediente
- 5 oua
- 200 g alune taiate cat mai marunt
- 180 g zahar
- rom
- 5 albusuri
- 80 g unt
- 80 g faina de orez
- ciocolata calda
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul si se adauga alunele si faina de orez.
Albusurile se bat separat spuma si se pune romul si untul topit. Dupa ce se amesteca se adauga compozitia peste crema de galbenusuri ; aluatul se toarna intr-o tava. In prealabil tava se tapeteaza cu faina.
Prajitura se tine la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce se raceste se toarna peste aceasta ciocolata calda.
Pofta buna!
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- faina de orez
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse