Ingrediente
- 5 oua
- 200 g alune taiate cat mai marunt
- 180 g zahar
- rom
- 5 albusuri
- 80 g unt
- 80 g faina de orez
- ciocolata calda
Mod de preparare
Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul si se adauga alunele si faina de orez.
Albusurile se bat separat spuma si se pune romul si untul topit. Dupa ce se amesteca se adauga compozitia peste crema de galbenusuri ; aluatul se toarna intr-o tava. In prealabil tava se tapeteaza cu faina.
Prajitura se tine la cuptor timp de 35-40 de minute.
Dupa ce se raceste se toarna peste aceasta ciocolata calda.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?