Sa vedem de ce anume avem nevoie si cum se prepara:
Ingrediente
- 800 g spaghete
- 500 ml rosii
- 50 ml ulei
- 1 kg scoici
- 3 fire usturoi
- dafin
- piper
- sare
Mod de preparare
Aveti nevoie de o oala de 6 litri. Se pune apa sa fiarba si cand da in fiert se adauga spaghetele, mararul si se lasa pe foc timp de 20 de minute.
Scoicile se spala, se pun intr-un vas in apa cu sare si se incalzesc putin, pana cand cochiliile se desfac. Se scot din apa si se detaseaza carnea de cochilie si se pun in alt vas (supa de scoici se strecoara).
Usturoiul se toaca marunt si se face un sos cu sucul de rosii, ulei, foi de dafin, sare si piper.
Se amesteca sosul cu spaghetele, supa de scoici si carnea scoicilor. Compozitia se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor