- 1 piept de pui dezosat
- 2 cepe
- 500 gr smantana
- 1 legatura de marar proaspat.
- usturoi si arome dupa gust
Se curata pieptul de pui si se taie cubulete. Se pune la calit in putin ulei de masline,se taie ceapa marunt si se lasa la calit pana devin usor aramii.
Apoi se iau de pe foc se lasa la racit iar cand continutul este cald se adauga aromele si smantana. Se pun iar pe foc ( mic ) mestecand permanent pana dau intr-un prim clocot. Se stinge focul si se adauga usturoiul pisat marunt.
Verdeata se poate pune in toata compozitia sau separat in fiecare farfurie. Se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna !
O reteta propusa de Achim Ramona
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse