- 1 piept de pui dezosat
- 2 cepe
- 500 gr smantana
- 1 legatura de marar proaspat.
- usturoi si arome dupa gust
Se curata pieptul de pui si se taie cubulete. Se pune la calit in putin ulei de masline,se taie ceapa marunt si se lasa la calit pana devin usor aramii.
Apoi se iau de pe foc se lasa la racit iar cand continutul este cald se adauga aromele si smantana. Se pun iar pe foc ( mic ) mestecand permanent pana dau intr-un prim clocot. Se stinge focul si se adauga usturoiul pisat marunt.
Verdeata se poate pune in toata compozitia sau separat in fiecare farfurie. Se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna !
O reteta propusa de Achim Ramona
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară