- 1 piept de pui dezosat
- 2 cepe
- 500 gr smantana
- 1 legatura de marar proaspat.
- usturoi si arome dupa gust
Se curata pieptul de pui si se taie cubulete. Se pune la calit in putin ulei de masline,se taie ceapa marunt si se lasa la calit pana devin usor aramii.
Apoi se iau de pe foc se lasa la racit iar cand continutul este cald se adauga aromele si smantana. Se pun iar pe foc ( mic ) mestecand permanent pana dau intr-un prim clocot. Se stinge focul si se adauga usturoiul pisat marunt.
Verdeata se poate pune in toata compozitia sau separat in fiecare farfurie. Se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna !
O reteta propusa de Achim Ramona
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor