- 1 piept de pui dezosat
- 2 cepe
- 500 gr smantana
- 1 legatura de marar proaspat.
- usturoi si arome dupa gust
Se curata pieptul de pui si se taie cubulete. Se pune la calit in putin ulei de masline,se taie ceapa marunt si se lasa la calit pana devin usor aramii.
Apoi se iau de pe foc se lasa la racit iar cand continutul este cald se adauga aromele si smantana. Se pun iar pe foc ( mic ) mestecand permanent pana dau intr-un prim clocot. Se stinge focul si se adauga usturoiul pisat marunt.
Verdeata se poate pune in toata compozitia sau separat in fiecare farfurie. Se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Pofta buna !
O reteta propusa de Achim Ramona
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?