Ingrediente
-1 caldarusa-1 kg-iaurt (nu la sticla) care se amesteca cu o ceasca zahar macinat
-500 ml frisca lichida care se bate
-5 pliculete gelatina care se dizolva in siropul de la un compot rece apoi se pune pe foc in bain marie 2-3 minute pana se dizolva
-se amesteca toate plus fructele din compot (si altele dupa preferinta)
-se rastoarna in orice forma doriti (este bine sa tapetati forma cu folie pentru a se dezlipi bine cand este gata)
-este gata in cca 3 ore
-timp de executie cca 10 minute
Se poate rasturna si in 2 forme de cozonac punand mai intai piscoturi de sampanie pe peretii laterali ai formei.
O reteta propusa de Rodica Dogaru
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?