Ingrediente
(8 portii)
- ton 400g (de la conserva)
- 650 g porumb (conserva)
- 2 linguri de faina
- 3 cepe mici
- 2 linguri de ulei de masline
- 1,2 l lapte
- 3 lingurite de cimbru uscat
- Sare
- Piper
- 3 linguri patrunjel tocat
Mod de preparare
Initial se taie ceapa marunt. Uleiul de masline se pune intr-o cratita pe foc si se incinge. Cratita trebuie sa fie suficient de mare pentru a avea loc laptele. Se caleste putin ceapa. Se adauga faina treptat si se ia de pe foc. Se toarna laptele si se amesteca. Peste lapte se pune tonul din conserva si se amesteca. Porumbul se adauga si el dupa ce in prealabil este bine scurs. Cimbrul se presara peste compozitie amestecand in continuare.
Se amesteca pana da in fiert si apoi se lasa sa fiarba cateva minute.
Se adauga patrunjelul, sarea si piperul (dupa gustul fiecaruia) si se serveste.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară