Frigarui de pui cu ananas

Ingrediente
(pentru 6 portii)
3 piepti de pui
75 g nuca de cocos
900 g ananas
(aproximativ o conserva jumatate)
3 mere
sare
piper
Mod de preparare
Pieptii de pui se spala bine si se indeparteaza pielea si oasele. Se taie cubulete (latura sa fie in jur de 3-4 cm). Sucul de ananas se scurge si mere se curata de coaja. Se indeparteaza si semintele acestora si se taie cubulete.
Se infig pe 12 tepuse (speciale pentru frigarui) bucati de pui, alternand cu bucatele de mere si ananas. Aceste tepuse se trec prin nuca de cocos.
Frigaruile se prajesc fara grasime sau se pun pe gratar.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei