Ingrediente
(pentru 6 portii)
3 piepti de pui
75 g nuca de cocos
900 g ananas
(aproximativ o conserva jumatate)
3 mere
sare
piper
Mod de preparare
Pieptii de pui se spala bine si se indeparteaza pielea si oasele. Se taie cubulete (latura sa fie in jur de 3-4 cm). Sucul de ananas se scurge si mere se curata de coaja. Se indeparteaza si semintele acestora si se taie cubulete.
Se infig pe 12 tepuse (speciale pentru frigarui) bucati de pui, alternand cu bucatele de mere si ananas. Aceste tepuse se trec prin nuca de cocos.
Frigaruile se prajesc fara grasime sau se pun pe gratar.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?