Ingrediente
(pentru 6 portii)
3 piepti de pui
75 g nuca de cocos
900 g ananas
(aproximativ o conserva jumatate)
3 mere
sare
piper
Mod de preparare
Pieptii de pui se spala bine si se indeparteaza pielea si oasele. Se taie cubulete (latura sa fie in jur de 3-4 cm). Sucul de ananas se scurge si mere se curata de coaja. Se indeparteaza si semintele acestora si se taie cubulete.
Se infig pe 12 tepuse (speciale pentru frigarui) bucati de pui, alternand cu bucatele de mere si ananas. Aceste tepuse se trec prin nuca de cocos.
Frigaruile se prajesc fara grasime sau se pun pe gratar.
Pofta buna!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !