12:07, 10 Iulie 2007 publicat în Retete culinare

Concediul a venit! Pregatiti gratarele si relaxati-va savurand niste frigarui de-a dreptul dellycioase.
Concediul a venit! Pregatiti gratarele si relaxati-va savurand niste frigarui de-a dreptul dellycioase.

Ingrediente
(pentru 6 portii)

3 piepti de pui
75 g nuca de cocos
900 g ananas
(aproximativ o conserva jumatate)
3 mere
sare
piper


Mod de preparare


Pieptii de pui se spala bine si se indeparteaza pielea si oasele. Se taie cubulete (latura sa fie in jur de 3-4 cm). Sucul de ananas se scurge si mere se curata de coaja. Se indeparteaza si semintele acestora si se taie cubulete.

Se infig pe 12 tepuse (speciale pentru frigarui) bucati de pui, alternand cu bucatele de mere si ananas. Aceste tepuse se trec prin nuca de cocos.

Frigaruile se prajesc fara grasime sau se pun pe gratar.


Pofta buna!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri