Am crezut ca tortul de morcovi este doar o reteta inventata special pentru celebrele bancuri cu iepurasul. Se pare insa ca americanii s-au horatat sa puna in practica aceasta reteta iar rezultatul este dellycios!
Am crezut ca tortul de morcovi este doar o reteta inventata special pentru celebrele bancuri cu iepurasul. Se pare insa ca americanii s-au horatat sa puna in practica aceasta reteta iar rezultatul este dellycios!
Timp de preparare: 80 minute
Ingrediente: 300 g morcovi 250 g faina 250 g zahar 4 oua 300 g ulei (este preferat sa fie de arahide) 1 lingurita scortisoara 1 lingurita nucsoara 150 gr nuci macinate 150 gr stafide un praf de sare
Pentru glazura: 150 gr branza crema 200 gr zahar 30 gr unt 1 lamaie 1 lingurita praf de vanilie Intr-un vas se amesteca faina, scortisoara si nuscoara. Se adauga morcovii rasi, stafidele si nucile. Bateti ouale, zaharul si uleiul timp de cateva minute si adaugati peste amestecul realizat mai sus. Turnati compozitia intr-o tava de cozonac si coaceti intr-un cuptor incalzit in prealabil. Lasati 45-50 minute, apoi lasati-l sa se raceasca. Preparati glazura amestecand branza crema, untul, zaharul, praful de vanilie si sucul de lamaie, apoi decorati blatul. Pofta buna !
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători
Ciorba de stevie - Rețeta tradițională și variante delicioase
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?