Am crezut ca tortul de morcovi este doar o reteta inventata special pentru celebrele bancuri cu iepurasul. Se pare insa ca americanii s-au horatat sa puna in practica aceasta reteta iar rezultatul este dellycios!
Am crezut ca tortul de morcovi este doar o reteta inventata special pentru celebrele bancuri cu iepurasul. Se pare insa ca americanii s-au horatat sa puna in practica aceasta reteta iar rezultatul este dellycios!
Timp de preparare: 80 minute
Ingrediente: 300 g morcovi 250 g faina 250 g zahar 4 oua 300 g ulei (este preferat sa fie de arahide) 1 lingurita scortisoara 1 lingurita nucsoara 150 gr nuci macinate 150 gr stafide un praf de sare
Pentru glazura: 150 gr branza crema 200 gr zahar 30 gr unt 1 lamaie 1 lingurita praf de vanilie Intr-un vas se amesteca faina, scortisoara si nuscoara. Se adauga morcovii rasi, stafidele si nucile. Bateti ouale, zaharul si uleiul timp de cateva minute si adaugati peste amestecul realizat mai sus. Turnati compozitia intr-o tava de cozonac si coaceti intr-un cuptor incalzit in prealabil. Lasati 45-50 minute, apoi lasati-l sa se raceasca. Preparati glazura amestecand branza crema, untul, zaharul, praful de vanilie si sucul de lamaie, apoi decorati blatul. Pofta buna !
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară