IN ACEST ARTICOL:
Iata 10 retete delicioase traditionale si moderne cu care va veti impresiona in mod sigur musafirii intr-o zi atat de speciala precum este cea de Pasti: Angemacht de miel, Costite de miel in cruste de verdeata, Cotlete de miel cu anghinare si mozzarella, Drob de miel, Pulpa de miel la cuptor, Ciorbita de miel cu fasole verde, Oua umplute cu piept de pui, Pasca cu branza de vacuta, Prajitura cu ricota si foaie de cacao, Prajiturele cu scortisoara. Suna minunat?... Bucatele arata si au un gust la fel de minunat.

Ciorbita de miel cu fasole verde

Timp de preparare: 60 - min; Dificultate: redusa

Ingrediente:

* 500 g. pulpa de miel,
* 1 ceapa rosie,
* 300g. morcovi,


* 200g. telina, (radacina),
* 300g. cartofi,
* 300g. fasole verde, (poate fi congelata sau din conserva),
* 2-3 catei de usturoi,
* 1 ramurica de rozmarin,
* chimen macinat (dupa gust),
* 3-4 linguri de ulei;

Mod de preparare:

1. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se presara boiaua si se pune 1/2 pahar apa. Se adauga carnea de miel taiata cubulete(fara os).S e condimenteaza cu sare, piper negru proaspat macinat, chimen macinat, usturoiul zdrobitsi ramurica de rozmarin. Se lasa sa fiarba. Din cand in cand, se pune apa, atat cat sa treaca peste carne.
2.Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii si telina taiate cubulete. Se fierbe in continuare, pana cand zarzavatul este fiert pe jumatate. Atunci, se pun cartofii taiati cubulete si fasolea verde. Daca este fasole din conserva, aceasta se adauga cand cartofii sunt fierti. Se mai pune apa cca.1,5l.
3.Se serveste fierbinte cu paine proaspata, de preferat de casa.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Oua umplute cu piept de pui

Timp de preparare: 60 min; Dificultate: redusa

Ingrediente:

* 10 oua


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri