Ciorbita de miel cu fasole verde
Timp de preparare: 60 - min; Dificultate: redusa
Ingrediente:
* 500 g. pulpa de miel,
* 1 ceapa rosie,
* 300g. morcovi,
* 200g. telina, (radacina),
* 300g. cartofi,
* 300g. fasole verde, (poate fi congelata sau din conserva),
* 2-3 catei de usturoi,
* 1 ramurica de rozmarin,
* chimen macinat (dupa gust),
* 3-4 linguri de ulei;
Mod de preparare:
1. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se presara boiaua si se pune 1/2 pahar apa. Se adauga carnea de miel taiata cubulete(fara os).S e condimenteaza cu sare, piper negru proaspat macinat, chimen macinat, usturoiul zdrobitsi ramurica de rozmarin. Se lasa sa fiarba. Din cand in cand, se pune apa, atat cat sa treaca peste carne.
2.Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii si telina taiate cubulete. Se fierbe in continuare, pana cand zarzavatul este fiert pe jumatate. Atunci, se pun cartofii taiati cubulete si fasolea verde. Daca este fasole din conserva, aceasta se adauga cand cartofii sunt fierti. Se mai pune apa cca.1,5l.
3.Se serveste fierbinte cu paine proaspata, de preferat de casa.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Oua umplute cu piept de pui
Timp de preparare: 60 min; Dificultate: redusa
Ingrediente:
* 10 oua
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară