Rețeta rapidă de paste cu avocado
Este o rețeta în care puteți folosi atât paste, cât și macaroane, iar pentru a varia și mai mult gustul vă recomandăm un mix de paste, cum ar fi cele cu spanac, cu linte, sau chiar pastele de orez etc.
Pentru prepararea rețetei, vă recomandăm avocado bine copt, dar și folosirea frunzelor proaspete de busuioc.
Rețeta de paste cu avocado și parmezan: ingrediente necesare
Pentru prepararea acestei rețete vom avea nevoie de:
- O mâna de paste;
- 1 avocado gata de consum;
- 2 căței de usturoi;
- 3 roșii uscate;
- 2-3 frunze de busuioc;
- O jumătate de ceapă;
- O linguriță suc de lămâie;
- O jumătate de legătură de pătrunjel;
- Sare;
- Parmezan;
- O lingură de ulei de măsline extravirgin;
Cum se prepară pastele cu avocado și parmezan?
Înainte de toate, ne ocupăm de paste. Se pune apă la fiert, iar când clocotește se adaugă pastele și se lasă să fiarbă 10-15 minute (până se înmoaie).
Într-un blender punem avocado curățat și restul ingredientelor (cu excepția parmezanului), precum și puțină sare. „Sosul” pentru paste este gata când ați obținut o compoziție cremoasă și fină.
Când pastele au fiert, le scurgem bine, apoi adăugăm sosul și amestecăm ușor până la omogenizare. Presăram parmezanul și masa este gata.
Poftă bună!
Foto: Larisa Blinova/ shutterstock.com
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă