Ingrediente:
600 g cartofi
140 g de unt
140 g zahar
350 g branza de vaci
3 oua
50 g nuci sau migdale intregi
jumatate de fiola de esenta de rom
1 plic zahar vanilat
sare
putin praf de copt
maxim 1 lingura de pesmet
5 Soluții naturiste pentru a scăpa de PUNCTELE NEGRE

Preparare:
Se freaca untul cu zaharul cu ajutorul unei lingure de lemn, adaugandu-se pe rand, unul cate unul, cele 3 galbenusuri de ou pana cand se obtine o pasta bine omogenizata si fina. Intre timp, cartofii se pun la fiert in apa cu sare si dupa ce s-au fiert, se lasa sa se raceasca. Se sfarama apoi cu furculita si se amesteca cu mixerul. Urmand aceiasi pasi, se paseaza si branza de vaci si se amesteca cu pasta de cartofi. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, esenta de rom, nucile sau migdalele taiate in bucati mai mici, putin praf de copt si se amesteca bine.
Smarties devine primul brand internațional de dulciuri care...

Alegeti o tava rotunda pentru coptul tortului de cartofi si ungeti-o cu unt. In loc de faina, presarati pe marginile si mijlocul vasului putin pesmet. Turnati compozitia in tava si coaceti-o la un foc potrivit, in cuptor preincalzit, pentru aproximativ 40 de minute. Daca doriti sa ornati tortul, puteti prepara o glazura prin baterea albusurilor de ou ramase cu zahar si gem de fragi sau de visine. Acest tort de cartofi si branza este hranitor si delicios.
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei