Ingrediente pentru 5 portii:
1000 g carne de iepure taiata in bucati mici
10 cepe arpagic
100 grame costita afumata
300 grame ciupercute
2-3 catei usturoi
2 foi dafin
2 linguri smantana
1 lingura faina
pasta tomate
piper
sare
cimbru
Preparare:
Dupa ce este bine curatata si spalata, carnea de iepure se taie in bucati mai mici si se marineaza cu vin rosu in care poti sa adaugi condimentele care iti plac. Se lasa la marinat timp de 14 ore. Dupa ce ai scos bucatile de carne din marinada (sau bait), lasa-le sa se zvante si presara-le cu sare. Intr-un vas, la foc potrivit, pune ulei la incins, si lasa carnea sa se rumeneasca bine. Adauga apoi usturoiul taiat marunt si vinul din marinada diluat cu apa. Adauga piper, cele 2 foi de dafin, cimbru si pasta de tomate. Lasa carnea sa fiarba timp de 20 de minute si acopera vasul, dupa care adauga si cepele de arpagic si fasiile de costita afumata prajite separat, intr-un alt vas. Lasa sa fiarba cu totul la foc mic pentru inca 40 de minute si adauga si ciupercile. Cand mancarica este aproape de final, adauga si sangele de iepure subtiat cu sos si cu cele 2 linguri de smantana. Adauga si faina diluata cu putina apa, amesteca bine si lasa sa mai fiarba inca 10 minute. Preparatul este delicios!
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români