Ingrediente pentru 5 portii:
1000 g carne de iepure taiata in bucati mici
10 cepe arpagic
100 grame costita afumata
300 grame ciupercute
2-3 catei usturoi
2 foi dafin
2 linguri smantana
1 lingura faina
pasta tomate
piper
sare
cimbru
Preparare:
Dupa ce este bine curatata si spalata, carnea de iepure se taie in bucati mai mici si se marineaza cu vin rosu in care poti sa adaugi condimentele care iti plac. Se lasa la marinat timp de 14 ore. Dupa ce ai scos bucatile de carne din marinada (sau bait), lasa-le sa se zvante si presara-le cu sare. Intr-un vas, la foc potrivit, pune ulei la incins, si lasa carnea sa se rumeneasca bine. Adauga apoi usturoiul taiat marunt si vinul din marinada diluat cu apa. Adauga piper, cele 2 foi de dafin, cimbru si pasta de tomate. Lasa carnea sa fiarba timp de 20 de minute si acopera vasul, dupa care adauga si cepele de arpagic si fasiile de costita afumata prajite separat, intr-un alt vas. Lasa sa fiarba cu totul la foc mic pentru inca 40 de minute si adauga si ciupercile. Cand mancarica este aproape de final, adauga si sangele de iepure subtiat cu sos si cu cele 2 linguri de smantana. Adauga si faina diluata cu putina apa, amesteca bine si lasa sa mai fiarba inca 10 minute. Preparatul este delicios!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!