Ti s-a intamplat vreodata sa organizezi o petrecere si sa uiti sa pregatesti un desert? Sau sa primesti o vizita surpriza de la parintii lui si sa nu ai nicio prajitura cu care sa-i servesti? Daca stii despre ce vorbim, aceasta prajitura o sa te salveze din toate situatiile mai putin placute.

Daca esti in graba si nu ai timp sa prepari un tort, esti norocoasa sa afli aceasta reteta necesita doar doua ingrediente si se face incredibil de usor.

Dificultate: foarte usoara

Timp de preparare: 1 h

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PRAJITURA DE CIOCOLATA:

  • 3 oua
  • 3 tablete de ciocolata - aprox 165 gr

MOD DE PREPARARE PRAJITURA DE CIOCOLATA:

1. Incalzeste cuptorul la 170 grade. Dupa asta, separa albusurile de galbenusuri. Da albusurile la frigider, pana cand va veni timpul sa le folosesti.

2. Rupe ciocolata in bucatele si topeste-o pe foc, intr-o oala de aluminiu. Cand ciocolata s-a topit si racit un pic, adauga galbenusuri si amesteca cu un tel.

3. Intr-un castron, bati albusurile cu ajutorul mixerului.

4. Adauga, treptat, spuma de albusuri in bolul cu ciocolata si amesteci bine.

5. Tapeteaza un vas de yena cu hartie de copt, transfera compozitia pentru prajitura si da la cuptorul incins.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

6. Coace timp de 30-40 de minute, la 170 grade.

7. Cand prajitura s-a copt, scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca.

O poti servi cu zahar pudra deasupra, cu sirop de fructe, cu fructe de padure, cu inghetata sau cu frisca.

De acum incolo, nu vei mai fi gasita fara prajituri la vizitele neanuntate. Si nu te va judeca nimeni daca prepari aceasta prajitura atunci cand ai pofta de ceva dulce.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri