Copiii iubesc Minionii, simpaticele creaturi colorate puse tot timpul pe sotii. La fel ca si parintii si bunicii lor. Iata ce surpriza dulce le poti prepara pentru petrecerea lor sau, pur si simplu, fara motiv.

Prajiturile inspirate dupa animatiile din filme devin din ce in ce mai populare. Indiferent daca este ziua copilului tau, nunta celei mai bune prietene sau orice alt eveniment de socializare, aceste prajiturele colorate sunt nelipsite. Oamenii le adora, le pozeaza, au devenit parte din petrecere acum.

Unele prajituri arata atat uimitor, incat se pot transforma in adevarate opere de arta, nici nu ne putem imagina cata munca si cata creativitate este implicata. Dar, exista si altele, la fel de simpatice, pe care le poti prepara si tu, chiar daca nu esti un artist sau un pastry chef.

Minionii vor aparea la cinema in curand, asa ca, in asteptarea lor sa ne indulcim cu un desert inspirat chiar de Stuart, Kevin si Bob. Iata un desert extrem de amuzant inspirat de micutii strengari.

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PRAJITURELE MINIONI:

10-12 eugenii (in functie de cate prajiturele vrei sa faci), bomboane fondante galbene, bomboane fondate albastre, bomboane fondante negre, bomboane fondante albe (se gasesc in cofetarii)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

MOD DE PREPARARE PRAJITURELE MINIONI:

Intr-o tava, intinde hartie de copt. Topeste bomboanele fondate galbene. Ia fiecare bucata de eugenie si coloreaz-o cu fondantul galben, dupa care o asezi in tava. Da la congelator pentru 5 minute pana se intareste fondantul.

Topeste bomboanele albastre. Cu ajutorul unei pensule, vopeste o treime din fiecare eugenie cu fondant albastru. Cu ajutorul unei forme de decorat sau al unei pensule subtiri, deseneaza salopeta minionilor. Da din nou la congelator, sa se intareasca fondantul albastru.

Topeste bomboanele negre. Picteaza mainile, gurile si parul minionilor. Din bomboanele albe picteaza ochii minionilor. Da din nou la congelator pana se intareste fondantul. Si, asta a fost. Ai prajiturele colorate si simpatice pentru toata familia.

Calling all #Minions fans! Celebrate the movie's release in style with No-Bake Minions Cookies. RECIPE:...

Posted by Just a Taste on Wednesday, 1 July 2015

Prepara prajiturelele chiar daca nu este ziua ta. Undeva, in Univers sigur este ziua cuiva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri