Peste prima foaie de blat punem crema diplomat, iar deasupra adaugam 1/2 din borcanul de gem. Se pune a doua foaie de blat insiropata cu restul de sirop. Se introduce la rece pentru 2 ore. Cand este gata se portioneaza , iar fiecare prajitura se decoreza cu frisca si gem de fructe de padure sau cu fructe proaspete pe care le stropim cu putina zeama de lamaie, fiecare dupa imaginatia proprie.
Crema se poate combina in foarte multe feluri, putem inlocui gemul de fructe cu sirop de fructe, cafea solubila, fructe din compot, etc facand de fiecare data o prajitura unicat.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară