Peste prima foaie de blat punem crema diplomat, iar deasupra adaugam 1/2 din borcanul de gem. Se pune a doua foaie de blat insiropata cu restul de sirop. Se introduce la rece pentru 2 ore. Cand este gata se portioneaza , iar fiecare prajitura se decoreza cu frisca si gem de fructe de padure sau cu fructe proaspete pe care le stropim cu putina zeama de lamaie, fiecare dupa imaginatia proprie.
Crema se poate combina in foarte multe feluri, putem inlocui gemul de fructe cu sirop de fructe, cafea solubila, fructe din compot, etc facand de fiecare data o prajitura unicat.
 Pofta buna !
 
 
 
 O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei