Peste prima foaie de blat punem crema diplomat, iar deasupra adaugam 1/2 din borcanul de gem. Se pune a doua foaie de blat insiropata cu restul de sirop. Se introduce la rece pentru 2 ore. Cand este gata se portioneaza , iar fiecare prajitura se decoreza cu frisca si gem de fructe de padure sau cu fructe proaspete pe care le stropim cu putina zeama de lamaie, fiecare dupa imaginatia proprie.
Crema se poate combina in foarte multe feluri, putem inlocui gemul de fructe cu sirop de fructe, cafea solubila, fructe din compot, etc facand de fiecare data o prajitura unicat.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana