Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada din carne cu legume:
- 800 g carne tocata porc-vita 2 oua mari
- 1 legatura patrunjel
- 1 ceapa tocata marunt
- 2 felii de paine inmuiate in lapte
- sare,piper sau fulgi de chilli
- cimbru
Umplutura legume:
- 3 linguri de mazare
- 3 linguri porumb
- 1/2 morcov
- 1 ardei rosu...
Mod de preparare rulada din carne cu legume:
Amestecam carnea tocata cu ouale, patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne, pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra. Tinem de capatul foliei si rulam.
O asezam pe o tava. Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem. La sfarsit, nu mai ramane decat aprecierea celorlalti.
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?