12:06, 17 Iunie 2015 publicat în Retete culinare40 share-uri

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa! Pentru o masa deosebita, incercati aceasta reteta !

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada din carne cu legume:

  • 800 g carne tocata porc-vita 2 oua mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare,piper sau fulgi de chilli
  • cimbru

Umplutura legume:

  • 3 linguri de mazare
  • 3 linguri porumb
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei rosu...

Mod de preparare rulada din carne cu legume:

Amestecam carnea tocata cu ouale, patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne, pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra. Tinem de capatul foliei si rulam.

Citeste si:
De International Chefs Day, Nestlé promovează gătitul împreună cu...
De International Chefs Day,...

O asezam pe o tava. Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem. La sfarsit, nu mai ramane decat aprecierea celorlalti.



O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Citeste si:
Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea...
Carrefour deschide al doilea...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri