Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA DE CAPSUNI:
- 800 g capsuni
- 400 ml smantana pentru frisca
- 400 ml frisca lichida
- 4 galbenusuri
- 200 ml. lapte
- 400 g zahar
MOD DE PREPARARE INGHETATA DE CAPSUNI:
Mixam galbenusurile cu zaharul intr-o craticioara, pana devin crema. Adugam laptele si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine.
5 Gustări sănătoase fără zahăr pe care să le ronțăi zi de zi

Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender. Batem frisca tare si amestecam cu smantana. Peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni. Amestecam cu o lingura.
Dam la congelator intr-o cutie de plastic cu capac, pentru cateva ore si ...gata !
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Remediul propus de Lavazza pentru Lunea albastră, cea mai tristă zi...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili