Descopera aromele si simplitatea gastronomiei europene printr-o reteta rapida si usoara, prin care timpul alocat in mod normal prepararii poate fi folosit bucurandu-te alaturi de cei dragi. Reteta propusa de paste cu pesto nu necesita mai mult de 30 de minute si este accesibila cu minim efort, pentru ca tu sa poti savura un meniu sanatos si satios!
INGREDIENTE NECESARE PENTRU PASTE CU PESTO:
- 400g paste
- 2 buc bete de telina
- 4 frunze de busuioc
- 50 g Unt KOLIBA
- 150g sos pesto
- 100g muguri de pin
- 100 g Cascaval KOLIBA
- patrunjel, sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE PASTE CU PESTO:
Mai intai se curata verdeturile si se taie in bucatele oblice. Se incalzeste untul KOLIBA intr-o tigaie, se adauga legumele tocate si se lasa pe foc ~2 minute. Dupa ce s-au calit legumele, adaugati sosul de pesto si amestecati pana la omogenizare.
Intre timp, se pun pastele la fiert respectand indicatiile de pe pachet, in apa cu sare, pentru a le da gust. Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se adauga in tigaie peste sos. Se mai lasa pe foc cateva minute si gata!
Pastele se servesc cu muguri de pin, cascaval ras KOLIBA, busuioc proaspat si putin ulei de masline presarat deasupra.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei