Sfarsitul zilei este momentul in care poti incetini ritmul cotidian si poti visa la o destinatie de relaxare precum zonele insorite ale Mediteranei. Sau poti face o calatorie culinara direct din bucataria ta.

Descopera aromele si simplitatea gastronomiei europene printr-o reteta rapida si usoara, prin care timpul alocat in mod normal prepararii poate fi folosit bucurandu-te alaturi de cei dragi. Reteta propusa de paste cu pesto nu necesita mai mult de 30 de minute si este accesibila cu minim efort, pentru ca tu sa poti savura un meniu sanatos si satios!

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PASTE CU PESTO:

  • 400g paste
  • 2 buc bete de telina
  • 4 frunze de busuioc
  • 50 g Unt KOLIBA
  • 150g sos pesto
  • 100g muguri de pin
  • 100 g Cascaval KOLIBA
  • patrunjel, sare si piper dupa gust

MOD DE PREPARARE PASTE CU PESTO:

Mai intai se curata verdeturile si se taie in bucatele oblice. Se incalzeste untul KOLIBA intr-o tigaie, se adauga legumele tocate si se lasa pe foc ~2 minute. Dupa ce s-au calit legumele, adaugati sosul de pesto si amestecati pana la omogenizare.

paste cu pesto

Intre timp, se pun pastele la fiert respectand indicatiile de pe pachet, in apa cu sare, pentru a le da gust. Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se adauga in tigaie peste sos. Se mai lasa pe foc cateva minute si gata!
Pastele se servesc cu muguri de pin, cascaval ras KOLIBA, busuioc proaspat si putin ulei de masline presarat deasupra.

Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paste cu pesto.