Descopera aromele si simplitatea gastronomiei europene printr-o reteta rapida si usoara, prin care timpul alocat in mod normal prepararii poate fi folosit bucurandu-te alaturi de cei dragi. Reteta propusa de paste cu pesto nu necesita mai mult de 30 de minute si este accesibila cu minim efort, pentru ca tu sa poti savura un meniu sanatos si satios!
INGREDIENTE NECESARE PENTRU PASTE CU PESTO:
- 400g paste
- 2 buc bete de telina
- 4 frunze de busuioc
- 50 g Unt KOLIBA
- 150g sos pesto
- 100g muguri de pin
- 100 g Cascaval KOLIBA
- patrunjel, sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE PASTE CU PESTO:
Mai intai se curata verdeturile si se taie in bucatele oblice. Se incalzeste untul KOLIBA intr-o tigaie, se adauga legumele tocate si se lasa pe foc ~2 minute. Dupa ce s-au calit legumele, adaugati sosul de pesto si amestecati pana la omogenizare.
Intre timp, se pun pastele la fiert respectand indicatiile de pe pachet, in apa cu sare, pentru a le da gust. Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se adauga in tigaie peste sos. Se mai lasa pe foc cateva minute si gata!
Pastele se servesc cu muguri de pin, cascaval ras KOLIBA, busuioc proaspat si putin ulei de masline presarat deasupra.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.