Descopera aromele si simplitatea gastronomiei europene printr-o reteta rapida si usoara, prin care timpul alocat in mod normal prepararii poate fi folosit bucurandu-te alaturi de cei dragi. Reteta propusa de paste cu pesto nu necesita mai mult de 30 de minute si este accesibila cu minim efort, pentru ca tu sa poti savura un meniu sanatos si satios!
INGREDIENTE NECESARE PENTRU PASTE CU PESTO:
- 400g paste
- 2 buc bete de telina
- 4 frunze de busuioc
- 50 g Unt KOLIBA
- 150g sos pesto
- 100g muguri de pin
- 100 g Cascaval KOLIBA
- patrunjel, sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE PASTE CU PESTO:
Mai intai se curata verdeturile si se taie in bucatele oblice. Se incalzeste untul KOLIBA intr-o tigaie, se adauga legumele tocate si se lasa pe foc ~2 minute. Dupa ce s-au calit legumele, adaugati sosul de pesto si amestecati pana la omogenizare.
Intre timp, se pun pastele la fiert respectand indicatiile de pe pachet, in apa cu sare, pentru a le da gust. Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se adauga in tigaie peste sos. Se mai lasa pe foc cateva minute si gata!
Pastele se servesc cu muguri de pin, cascaval ras KOLIBA, busuioc proaspat si putin ulei de masline presarat deasupra.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie