9 Mai 2015 publicat în Retete culinare 2 share-uri

Un garnitura excelenta pe care sigur nu ati incercat-o pana acum. Este foarte aromata si se preparara rapid.

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU GALUSTE CU SALVIE:

  • 650 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 165-170 gr malai
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • putin piper
  • aprox. 10 frunze de salvie

MOD DE PREPARARE GALUSTE CU SALVIE:

Puneti apa la fiert cu sare si cand da in clocot, adaugati in ploaie malaiul, amestecand mereu. Puneti apoi un capac peste oala si lasati deoparte pentru 10-15 minute.
Adaugati apoi in oala 50 gr de unt, oul intreg, galbenusul, putin piper si amestecati bine.

Intre timp, puneti o alta oala la fiert cu apa cu sare. Cand da in clocot apa, incepeti sa adaugati galustele formate cu lingura si lasati-le la fiert pana se ridica la suprafata (aprox. 5 minute). Scoateti-le cu spumiera si puneti-le deoparte.

Cand sunt gata galustele, topiti restul de unt intr-o tigaie si caliti in el frunzele de salvie. Untul astfel aromat il turnati peste galuste inainte de servire.

O reteta recomandata de blogul https://amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri