Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU GALUSTE CU SALVIE:
- 650 ml apa
- 1 lingurita de sare
- 165-170 gr malai
- 100 gr unt
- 1 ou
- 1 galbenus
- putin piper
- aprox. 10 frunze de salvie
MOD DE PREPARARE GALUSTE CU SALVIE:
Puneti apa la fiert cu sare si cand da in clocot, adaugati in ploaie malaiul, amestecand mereu. Puneti apoi un capac peste oala si lasati deoparte pentru 10-15 minute.
Adaugati apoi in oala 50 gr de unt, oul intreg, galbenusul, putin piper si amestecati bine.
Intre timp, puneti o alta oala la fiert cu apa cu sare. Cand da in clocot apa, incepeti sa adaugati galustele formate cu lingura si lasati-le la fiert pana se ridica la suprafata (aprox. 5 minute). Scoateti-le cu spumiera si puneti-le deoparte.
Cand sunt gata galustele, topiti restul de unt intr-o tigaie si caliti in el frunzele de salvie. Untul astfel aromat il turnati peste galuste inainte de servire.
O reteta recomandata de blogul https://amainbucatarie.blogspot.ro/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă