Dificultate: medie
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA DE TAITEI CU CHIFTELE SI SPANAC:
Pentru chiftelute folositi: 200 g carne tocata de porc si vita, 1/2 lingurita ghimbir liofilizat, 1 lingurita ceapa liofolizata, 1 lingura sos de soia, 1 lingurita amidon, 1 lingurita vin de orez (alcool de gatit), sare, piper dupa gust. Amestecati toate ingredientele bine, astfel incat sa obtineti o pasta constistenta. Lasati la frigider 20 de minute. Scoateti compozitia din frigider si formati chiftelute pe care le tavaliti prin amidon (nu faina!).
Prajiti-le in ulei incins pana devin aurii brune. Daca le tavaliti prin amidon, chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase. Le scoateti pe un servetel de bucatarie si le lasati deoparte.
Pentru supa: 500 ml supa de pui, 1 lingurita ghimbir liofilizat, 1 lingurita ceapa verde liofilizata, 1 lingura sos de soia, sare si piper alb dupa gust.
Intr-o cratita turnati supa de pui, peste care adaugati ingredientele de mai sus. Lasati supa pe foc pana ce incepe sa clocoteasca
Intre timp puneti 100 g taitei la fiert in apa clocotita cu sare, 4 minute sunt de ajuns. In castronul de servit, puneti 1 lingurita pasta de susan, si 1 lingurita sos de soia. Adaugati peste un catel de usturoi tocat marunt
Spalati si curatati o mana zdravana de spanac tanar, cand supa a dat in clocot, adaugati spanacul si stingeti focul. puneti taiteii fierti in bolul de servit, asezati peste taitei chiftelutele pregatite, dupa care turnati supa fierbinte si puneti deasupra spanacul.
Turnati pe deasupra cateva picaturi de ulei si serviti neaparat fierbinte!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară