Ciorba de cartofi si sfecla
Ingrediente necesare pentru ciorba de cartofi si sfecla:
Asadar am avut nevoie de 3-4 cartofi, 3 sfecle de marime medie, o ceapa mare, ulei, bors, patrunjel verde, sare, piper si optional smantana si iaurt.
Am spalat si curatat legumele. Cartofii i-am taiat bucatele mai mici, sfecla am dat-o prin razatoarea mare, ceapa am taiat-o marunt. Am pus ceapa la calit impreuna cu sarea, iar dupa aprox. 1 minut am adaugat si cartofii si am pus capacul pe tigaie. Am lasat cateva minute apoi am bagat toate legumele inclusiv uleiul din tigaie intr-o oala cu 1,5 litri de apa. Am adaugat borsul, am mai lasat sa fiarba 10 minute, apoi am inchis focul si am adaugat patrunjelul tocat si piperul. A rezultat ciorba de post. Daca preferati smantana in locul borsului, adaugati smantana.
O reteta recomandata de blogul www.retete-vechi-si-noi.info/
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare