Ciorba de cartofi si sfecla
Ingrediente necesare pentru ciorba de cartofi si sfecla:
Asadar am avut nevoie de 3-4 cartofi, 3 sfecle de marime medie, o ceapa mare, ulei, bors, patrunjel verde, sare, piper si optional smantana si iaurt.
Am spalat si curatat legumele. Cartofii i-am taiat bucatele mai mici, sfecla am dat-o prin razatoarea mare, ceapa am taiat-o marunt. Am pus ceapa la calit impreuna cu sarea, iar dupa aprox. 1 minut am adaugat si cartofii si am pus capacul pe tigaie. Am lasat cateva minute apoi am bagat toate legumele inclusiv uleiul din tigaie intr-o oala cu 1,5 litri de apa. Am adaugat borsul, am mai lasat sa fiarba 10 minute, apoi am inchis focul si am adaugat patrunjelul tocat si piperul. A rezultat ciorba de post. Daca preferati smantana in locul borsului, adaugati smantana.
O reteta recomandata de blogul www.retete-vechi-si-noi.info/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.