Dupa atatea mese copioase de Paste, cu oua, droburi, fripturi, pasca si cozonaci, e timpul sa luam o pauza. Nu sa luam o pauza de la mancat, ci sa luam o pauza de la mancaruri care ingreuneaza digestia. Asa ca propunem un meniu simplist, cu ciorbe fara carne.

Ciorba de cartofi si sfecla

Ingrediente necesare pentru ciorba de cartofi si sfecla:

Asadar am avut nevoie de 3-4 cartofi, 3 sfecle de marime medie, o ceapa mare, ulei, bors, patrunjel verde, sare, piper si optional smantana si iaurt.

Am spalat si curatat legumele. Cartofii i-am taiat bucatele mai mici, sfecla am dat-o prin razatoarea mare, ceapa am taiat-o marunt. Am pus ceapa la calit impreuna cu sarea, iar dupa aprox. 1 minut am adaugat si cartofii si am pus capacul pe tigaie. Am lasat cateva minute apoi am bagat toate legumele inclusiv uleiul din tigaie intr-o oala cu 1,5 litri de apa. Am adaugat borsul, am mai lasat sa fiarba 10 minute, apoi am inchis focul si am adaugat patrunjelul tocat si piperul. A rezultat ciorba de post. Daca preferati smantana in locul borsului, adaugati smantana.

O reteta recomandata de blogul www.retete-vechi-si-noi.info/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri