Ciorba de cartofi si sfecla
Ingrediente necesare pentru ciorba de cartofi si sfecla:
Asadar am avut nevoie de 3-4 cartofi, 3 sfecle de marime medie, o ceapa mare, ulei, bors, patrunjel verde, sare, piper si optional smantana si iaurt.
Am spalat si curatat legumele. Cartofii i-am taiat bucatele mai mici, sfecla am dat-o prin razatoarea mare, ceapa am taiat-o marunt. Am pus ceapa la calit impreuna cu sarea, iar dupa aprox. 1 minut am adaugat si cartofii si am pus capacul pe tigaie. Am lasat cateva minute apoi am bagat toate legumele inclusiv uleiul din tigaie intr-o oala cu 1,5 litri de apa. Am adaugat borsul, am mai lasat sa fiarba 10 minute, apoi am inchis focul si am adaugat patrunjelul tocat si piperul. A rezultat ciorba de post. Daca preferati smantana in locul borsului, adaugati smantana.
O reteta recomandata de blogul www.retete-vechi-si-noi.info/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?