Este un pic greu sa mananci bine si sofisticat atunci cand ai un buget mic. Si, cum nu suntem singuri in situatia aceasta, chef Jack ne demonstreaza cum sa facem o versiune mai usoara si mai economica a unui filet mignon de vita. Practic, el ne arata cum putem face o friptura gustoasa, cu bani putini. O metoda ingenioasa pentru cei interesati de fripturi.
Aveti nevoie de urmatoarele: 2 bucati de muschi de vita, sare de mare, condimente. Modul de preparare este destul de simplu, dar implica ceva timp. Tot ce trebuie sa faci este sa acoperi muschiul cu un strat de sare, sa-l lasi la "macerat"o ora si jumatate, asezonezi cu condimentele care iti plac, dupa care le pui pe gratar.
Destul de simplu, nu-i asa?
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară