Pentru fanii fripturilor si ai preparatelor din carne avem cateva trucuri interesante. Trucuri pentru a prepara o friptura delicioasa si fara ingrediente care sa-ti goleasca portofelul.

Este un pic greu sa mananci bine si sofisticat atunci cand ai un buget mic. Si, cum nu suntem singuri in situatia aceasta, chef Jack ne demonstreaza cum sa facem o versiune mai usoara si mai economica a unui filet mignon de vita. Practic, el ne arata cum putem face o friptura gustoasa, cu bani putini. O metoda ingenioasa pentru cei interesati de fripturi.

Aveti nevoie de urmatoarele: 2 bucati de muschi de vita, sare de mare, condimente. Modul de preparare este destul de simplu, dar implica ceva timp. Tot ce trebuie sa faci este sa acoperi muschiul cu un strat de sare, sa-l lasi la "macerat"o ora si jumatate, asezonezi cu condimentele care iti plac, dupa care le pui pe gratar.

Destul de simplu, nu-i asa?

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa faci friptura perfecta.