Bananele sunt niste fructe atat de delicoase si sanatoase, ce aduc multe beneficii sistemului imunitar. O stie chiar si un copil. Au un singur defect major. De cele mai multe ori ajungem sa cumparam un ciorchine de banane verzi, iar a doua zi sa observam ca s-au copt prea tare, iar coaja s-a innegrit. Cand sunt prea moi si coaja aproape neagra, e greu sa gasim pe cineva care sa vrea sa le mai foloseasca. Asa ca ori le facem smoothieuri, ori, de cele mai multe ori, le aruncam.
Din fericire, am gasit un truc minunat care ne ajutam sa pastram bananele fresh cat mai mult timp. Sau orice alt fruct. Nu trebuie sa fiti creativi, ci doar sa urmatii pasii explicati in clipul de mai jos:
5 metode de a te bucura de mâncarea de Sărbători în mod sănătos

Pare o idee destul de buna si, am auzit, ca daca invelesti coada fiecarui fruct in parte, efectul va fi si mai indelungat. Noi, cu siguranta, vom incerca. Voi?
Nutrienții din alimentație - cum sunt clasificați și care sunt...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?