Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru salata de bulgur cu cotlet si porc:
Pentru friptura de porc:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

- cotlet de porc (cu sau fara os si soric)
- 100 gr supa de pui
- 2 linguri de miere
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri ketchup
- 1/2 lingurita pudra de ghimbir
- 1/2 lingurita pudra de usturoi
Pentru salata de bulgur:
- 1/2 cana bulgur
- 1 ceapa mica
- 1/2 praz
- 2 morcovi
- 1/2 broccoli mic
- sare dupa gust
- putin ulei
Mod de preparare:
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

Daca aveti o bucata de cotlet cu soric, crestati soricul pentru a permite marinatei sa patrunda bine bucata de carne.
Amestecati apoi toate ingredientele enumerate mai sus (la carne) si lasati cotletul la marinat in acest sos minim o ora. Eventual, il puteti intepa pe alocuri sa patrunda bine marinata.
Cotletul impreuna cu marinata se pun intr-un vas acoperit (eu am folosit de yena) si se coace la foc mare pentru 30 de minute. Apoi se indeparteaza capacul si se mai coace 15-20 de minute, pana se rumeneste.
Cat timp carnea este la cuptor, intr-o tigaie pe aragaz pregatiti salata de bulgur. Legumele tocate dupa preferinta, se calesc usor in putin ulei. Se adauga bulgurul si se stinge cu apa. Eu adaug apa treptat, in functie de cat cere bulgurul sa se faca, evitand astfel sa pun prea multa de la inceput si sa fie prea umed. Potriviti la gust cu sare si tineti pe foc pana s-a gatit bulgurul si legumele.
Pofta mare!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie