Bruschete sunt in topul preferintelor noastre, le mancam toata vara si iarna si in orice anotimp , sunt muuuult mai gustoase cu rosii din gradina. Iarna improvizam cu legume de sezon.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete cu camembert:

  • 4 rosii
  • 3-4 frunze busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 gr Camembert
  • 3-4 felii prosciutto
  • usturoi (optional)
  • paine

Pt decor: rucola

Mod de preparare bruschete cu camembert:

Rosiile le curatam de miez, apoi le taiem bucati mici, le asezonam cu sare, piper, busuiocul tocat marunt si o lingura ulei de masline. Taiem painea felii, o punem pe tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt, si o lasam pana se rumeneste de jumatate, la 200 grade. O scoatem si fiecare felie o facem cu usturoi, punem rosiile si o bucata de prosciutto iar deasupra o felie de Camembert .Le mai dam la cuptor pana se topeste usor branza. Serviti imediat. Enjoy!

bruschete cu camembert

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bruschete cu Camembert.