IN ACEST ARTICOL:
Bruschete sunt in topul preferintelor noastre, le mancam toata vara si iarna si in orice anotimp , sunt muuuult mai gustoase cu rosii din gradina. Iarna improvizam cu legume de sezon.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete cu camembert:

  • 4 rosii
  • 3-4 frunze busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 gr Camembert
  • 3-4 felii prosciutto
  • usturoi (optional)
  • paine

Pt decor: rucola

Mod de preparare bruschete cu camembert:

Rosiile le curatam de miez, apoi le taiem bucati mici, le asezonam cu sare, piper, busuiocul tocat marunt si o lingura ulei de masline. Taiem painea felii, o punem pe tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt, si o lasam pana se rumeneste de jumatate, la 200 grade. O scoatem si fiecare felie o facem cu usturoi, punem rosiile si o bucata de prosciutto iar deasupra o felie de Camembert .Le mai dam la cuptor pana se topeste usor branza. Serviti imediat. Enjoy!

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri