E oficial 2015, ceea ce inseamna ca unii dintre noi si-au facut rezolutii culinare, hotarati sa se tina de ele tot anul. Acum, cand suntem in perioada de tranzitie, avem nevoie de sfaturi culinare, idei de retete, metode cat mai creative si rapide de a pregati mancarurile. Iar cei care detin toate aceste comori culinare si darnici de a le imparatasi cu ceilalti sunt bloggerii. Ei sunt la curent cu toate trendurile culinare si cu toate ustensilele care fac magie in bucatarii. Sa-i urmarim cu interes!

Mancare vegetariana si cruda de la Ligia Pop

Ligiapop.com- mai mult decat un blog culinar. Un loc cu multe surse si resurse de a trai sanatos. Pentru cei care s-au decis ca anul acesta va fi anul verde, anul in care vor incerca sa-si schimbe modul de a trai, blogul Ligiei va fi o sursa de alimentatie sanatoasa, de nadejde. Retetele ei sunt fresh, colorate si foarte inspirationale. Daca adori sa-ti incepi ziua cu un suc natural, apoi sa continui cu mancare gatita fara foc, aici ai tot ce vrei sa stii.

Mancare dulce - Luckycake

Luckycake.ro - locul unde pofta de ceva dulce se rezolva rapid. Prajituri cum numai in filme vezi, torturi colorate si multe alte briose si fursecuri simpatice. Pe langa toate aceste dulcegarii, salatele si supele sunt mereu o idee buna de a le pregati.

Mancare romaneasca asa cum o facea bunica - Despremancare.ro

Despremancare.ro - daca nu totul, atunci aproape totul despre mancarea romaneasca, mancarea pe care o pregatea bunica, iar gustul ti-l amintesti si acum, desi ea nu folosea condimente sau alte suplimente culinare, ci doar ingrediente naturale, din gradina ei. Vei fi incantata sa gasesc o diversite de retete cu urzici, leurda si alte verdeturi de primavara, dar si retete de fripturi de miel, iepure sau plachie de peste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Detii un blog unde iti prezinti constant retetele care iti ies cel mai bine? Fa-l cunoscut! Lasa linkul intr-un comentariu, iar noi vom povesti despre el.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri