Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru raffaelo cu migdale:
- 200 gr lapte condensat ( o jumatate cutie)
- 150-170 gr fulgi de cocos
- o mana migdale intregi
- 50 gr napolitane simple
- Pt decor
- 150 gr ciocolata alba
- 100 gr fulgi cocos
Mod de preparare raffaelo cu migdale:
Sa incepem: Fulgii de cocos ii macinam, cu o rasnita de cafea si ii adaugam peste laptele condensat. Incepem cu 140 gr fulgi de cocos si daca nu ajungem la consistenta dorita, mai adaugam si restul pana la 170 grame, la final adaugam migdalele taiate grosier. Amestecul trebuie sa fie destul de tare incat sa putem forma bilutele, pe care le tavalim apoi prin napolitanele zdrobite. Le dam la congelator pana topim ciocolata alba pe baie de aburi. Apoi le scoatem din congelator, le dam prin ciocolata alba si apoi prin fulgii de cocos. Bomboanele le dam la rece 15 minute, apoi se pot tine la temperatura camerei.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?