Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru raffaelo cu migdale:
- 200 gr lapte condensat ( o jumatate cutie)
- 150-170 gr fulgi de cocos
- o mana migdale intregi
- 50 gr napolitane simple
- Pt decor
- 150 gr ciocolata alba
- 100 gr fulgi cocos
Mod de preparare raffaelo cu migdale:
Sa incepem: Fulgii de cocos ii macinam, cu o rasnita de cafea si ii adaugam peste laptele condensat. Incepem cu 140 gr fulgi de cocos si daca nu ajungem la consistenta dorita, mai adaugam si restul pana la 170 grame, la final adaugam migdalele taiate grosier. Amestecul trebuie sa fie destul de tare incat sa putem forma bilutele, pe care le tavalim apoi prin napolitanele zdrobite. Le dam la congelator pana topim ciocolata alba pe baie de aburi. Apoi le scoatem din congelator, le dam prin ciocolata alba si apoi prin fulgii de cocos. Bomboanele le dam la rece 15 minute, apoi se pot tine la temperatura camerei.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.