Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru raffaelo cu migdale:
- 200 gr lapte condensat ( o jumatate cutie)
- 150-170 gr fulgi de cocos
- o mana migdale intregi
- 50 gr napolitane simple
- Pt decor
- 150 gr ciocolata alba
- 100 gr fulgi cocos
Mod de preparare raffaelo cu migdale:
Sa incepem: Fulgii de cocos ii macinam, cu o rasnita de cafea si ii adaugam peste laptele condensat. Incepem cu 140 gr fulgi de cocos si daca nu ajungem la consistenta dorita, mai adaugam si restul pana la 170 grame, la final adaugam migdalele taiate grosier. Amestecul trebuie sa fie destul de tare incat sa putem forma bilutele, pe care le tavalim apoi prin napolitanele zdrobite. Le dam la congelator pana topim ciocolata alba pe baie de aburi. Apoi le scoatem din congelator, le dam prin ciocolata alba si apoi prin fulgii de cocos. Bomboanele le dam la rece 15 minute, apoi se pot tine la temperatura camerei.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară