Pregatiri din timp pentru Craciun. Bomboanele raffaello cu migdale pot constitui un desert excelent atat pentru seara de Craciun, cat si pentru petrecerea dintre ani.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru raffaelo cu migdale:

  • 200 gr lapte condensat ( o jumatate cutie)
  • 150-170 gr fulgi de cocos
  • o mana migdale intregi
  • 50 gr napolitane simple
  • Pt decor
  • 150 gr ciocolata alba
  • 100 gr fulgi cocos

Mod de preparare raffaelo cu migdale:

Sa incepem: Fulgii de cocos ii macinam, cu o rasnita de cafea si ii adaugam peste laptele condensat. Incepem cu 140 gr fulgi de cocos si daca nu ajungem la consistenta dorita, mai adaugam si restul pana la 170 grame, la final adaugam migdalele taiate grosier. Amestecul trebuie sa fie destul de tare incat sa putem forma bilutele, pe care le tavalim apoi prin napolitanele zdrobite. Le dam la congelator pana topim ciocolata alba pe baie de aburi. Apoi le scoatem din congelator, le dam prin ciocolata alba si apoi prin fulgii de cocos. Bomboanele le dam la rece 15 minute, apoi se pot tine la temperatura camerei.

bomboane raffaelo

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Raffaello cu migdale.