Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ghiveci de legume:
- 2 cepe mari
 - 2 morcovi
 - 2 dovlecei mai marisori
 - 2 vinete potrivite
 - 2 cartofi mari
 - un gogosar(se poate folosi si ardei gras)
 - o mana de fasole verde
 - 2 cani suc de rosii(facut din rosii decojite si pasate in mixer/blender)
 - verdeata
 
Mod de preparare ghiveci de legume:
Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul/gogosarul. Celelalte legume se taie in bucati potrivite. Se pun la calit in ulei incins ceapa,morcovul si ardeiul, iar cand s-au inmuiat se adauga si dovlecelul impreuna cu vanata.Se sting cu suc de rosii si se da intr-un clocot. Se adauga fasolea verde rupta in bucati si curatata de ate si 1/2 ceasca apa, se fierbe pana ce legumele s-au patruns bine si sosul a scazut, se potriveste de sare si se presara cu verdeata din abundenta.
O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro/

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei