Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ghiveci de legume:
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 dovlecei mai marisori
- 2 vinete potrivite
- 2 cartofi mari
- un gogosar(se poate folosi si ardei gras)
- o mana de fasole verde
- 2 cani suc de rosii(facut din rosii decojite si pasate in mixer/blender)
- verdeata
Mod de preparare ghiveci de legume:
Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul/gogosarul. Celelalte legume se taie in bucati potrivite. Se pun la calit in ulei incins ceapa,morcovul si ardeiul, iar cand s-au inmuiat se adauga si dovlecelul impreuna cu vanata.Se sting cu suc de rosii si se da intr-un clocot. Se adauga fasolea verde rupta in bucati si curatata de ate si 1/2 ceasca apa, se fierbe pana ce legumele s-au patruns bine si sosul a scazut, se potriveste de sare si se presara cu verdeata din abundenta.
O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.