IN ACEST ARTICOL:
Cand esti in dubii culinare, prepara un ghiveci de legume. Nu numai ca e gata in 40 de minute, dar este si foarte gustos si consistent. Si colorat, daca alegi legumele potrivite.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ghiveci de legume:

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei mai marisori
  • 2 vinete potrivite
  • 2 cartofi mari
  • un gogosar(se poate folosi si ardei gras)
  • o mana de fasole verde
  • 2 cani suc de rosii(facut din rosii decojite si pasate in mixer/blender)
  • verdeata

Mod de preparare ghiveci de legume:

Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul/gogosarul. Celelalte legume se taie in bucati potrivite. Se pun la calit in ulei incins ceapa,morcovul si ardeiul, iar cand s-au inmuiat se adauga si dovlecelul impreuna cu vanata.Se sting cu suc de rosii si se da intr-un clocot. Se adauga fasolea verde rupta in bucati si curatata de ate si 1/2 ceasca apa, se fierbe pana ce legumele s-au patruns bine si sosul a scazut, se potriveste de sare si se presara cu verdeata din abundenta.

O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri