19 Iunie 2014 publicat în Retete culinare 11 share-uri

Sa torni bere intr-un pahar fara sa versi jumatate din cantitate pare o treaba de maestru al halbelor. Insa, in realitate, este vorba de tehnica si indemanare.

Suntem sigure ca stii sau cel putin ai idee cum se toarna berea intr-un pahar: desfaci berea, iei un pahar, torni berei si bei. Ca de obicei, lucrurile nu sunt atat de simple. Ce te faci cu spuma care iese din pahar si tot iese si nu se mai opreste?

Urmareste in clipul de mai jos cum poti obtine gulerul de 2 degete de bere, vazut in barurile dedicate berii. Ai nevoie de un pahar curat si bine racit. Toarna bere timp de 4-5 secunde, dupa care incepi sa inclini parul la maxim 45 de grade si termini de turnat berea. Vei vedea ce strat frumos de spuma ai strans.

One Minute Tip: How to Pour a Beer Alternate from Apartment Therapy Media on Vimeo.

Ai reusit? Hai noroc!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri