Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru orez cu lapte si capsune:
- 1 cana orez
- 3 si 1/2 cani lapte (masurati cu aceeasi cana cu care ati masurat si orezul)
- 2 linguri zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 6 capsuni mari sau 10 mai mici
- 1 si 1/2 lingura zahar
Mod de preparare orez cu lapte si capsuni:
Orezul spalat bine il lasam timp de 20-30 de minute in apa calda. Scurgem apoi apa si punem orezul intr-un vasul. Adaugam zaharul si laptele si dam la foc scazut, sa se fiarba. Spre final, adaugam zaharul vanilat si amestecam.
Capsunele le spalam si la taiem cubulete mici, apoi le punem pe foc intr-un vas si adaugam zaharul. Lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si se ingroasa putin sosul.
Servim orezul cu cateva lingurite de sos de capsuni deasupra.
E delicios, credeti-ma!
O reteta recomandata de blogul https://timeaioo.blogspot.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse