Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele italiene de cartofi:
Chiftelele mele aici de fata sunt italiene din urmatoarele motive: 4 rosii uscate la soare taiate marunt, 2 linguri de pesto, 2 catei de usturoi pisati, ceva patrunjel tocat + vreo 3 linguri de parmezan ras. Toate le-am amestecat cu puireul ramas (echivalentul a vreo 4 cartofi medii, fierti si zdrobiti fara mila), impreuna cu un ou, sare si piper.
Am format chiftelute grasune, le-am tavalit prin pesmet si le-am prajit pana s-au facut rumene si aurii si frumoase din-cale-afara.
Le-am servit salata de rucola si cu sos din iaurt + 1 lingurita de pesto ... e posibil sa se fi strecurat si un catel de usturoi zrdobit pe acolo... ce sa fac daca sunt innebunita dupa usturoi?!
Important e ca sunt buuuuune rau. O sa ma straduiesc sa-mi ramana cat mai mult piure de acum inainte .
* Pe aceiasi idee simpla, poti face chiftelute de cartofi de toate natiile posibile
tailandeze - amesteci 1 lingura de red curry paste, o ceapa verde taiata marunt si coriandru proaspat tocat
marocane - adaugi 1 ceapa si 3 catei de usturoi caliti + un praf de chimion, unul de turmeric si niste patrunjel maruntit
indiene - cu o lingurita de garam masala, 1/2 cup de mazare oparita si o ceapa alba, calita
grecesti - cu 1/2 cup feta sfaramata, 3 cepe verzi, menta + marar tocate si 1 lingura de suc de lamaie
spaniole - cu chorizo tocat si paprika afumata.
O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară