24 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare 44 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
E o ciorba satioasa din cauza pastelor si este tare gustoasa, ca sa nu mai zic ca e si super simpla de gatit. Nu mai ramane decat sa va zic ce am pus in ea.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de legume cu paste:

  • 3 morcovi
  • 1-2 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 150 gr paste
  • sare, piper
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
  • 300 ml suc de rosii

Mod de preparare ciorba de legume cu paste:

Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam, spalam si taiem zarzavaturile. Cand apa clocoteste adaugam zarzavaturile si lasam la fiert la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust. Daca s-au fiert zarzavaturile putem adauga si pastele care se fierb in 5-8 min, timp in care adaugam si bulionul. La final adaugam telina si patrunjelul tocat si oprim focul.

Se poate servi si cu smantana!
Pofta buna!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri