Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de legume cu paste:
- 3 morcovi
- 1-2 pastarnac
- 1/4 telina
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 150 gr paste
- sare, piper
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
- 300 ml suc de rosii
Mod de preparare ciorba de legume cu paste:
Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam, spalam si taiem zarzavaturile. Cand apa clocoteste adaugam zarzavaturile si lasam la fiert la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust. Daca s-au fiert zarzavaturile putem adauga si pastele care se fierb in 5-8 min, timp in care adaugam si bulionul. La final adaugam telina si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se poate servi si cu smantana!
 Pofta buna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei