Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de legume cu paste:
- 3 morcovi
- 1-2 pastarnac
- 1/4 telina
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 150 gr paste
- sare, piper
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
- 300 ml suc de rosii
Mod de preparare ciorba de legume cu paste:
Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam, spalam si taiem zarzavaturile. Cand apa clocoteste adaugam zarzavaturile si lasam la fiert la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust. Daca s-au fiert zarzavaturile putem adauga si pastele care se fierb in 5-8 min, timp in care adaugam si bulionul. La final adaugam telina si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se poate servi si cu smantana!
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară