- cand vedem ca aproape s-au copt,turnam siropul peste ei, si lasam pana se absoarbe si se rumenesc frumos
-scoatem din cuptor, ungem un pic cu miere, presaram nuca peste ei si asezam pe platou!
Pofta buna!
PS: mai vroiam sa va spun ca aluatul acesta il folosesc si la cozonacii de post.
„FACEM ORAȘUL FAPTELOR BUNE DE PAȘTE! Din 24 Aprilie ne mutăm în...

Pentru mai multe retete, vizitati culinarecufeteistete.blogspot.com
O reteta propusa de: Mona Habet (Mona_Habet_1)
Lidl România introduce, în premieră, în oferta săptămânală de...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?