Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu taitei:
- o bucata de os cu carne de vitel (aprox 300 gr)
- 150 gr carne de vitel
- 1 ceapa alba
- 1/2 ardei
- 3 morcovi
- 1/2 gulie
- 1/2 dintr-o radacina de telina mai mica
- sare si piper dupa gust
- 100 gr taitei
- 300 ml suc de rosii
- patrunjel verde
Mod de preparare ciorba de vitel cu taitei:
Carnea si osul de vitel le fierbem mai intai separat intr-un vas cu apa. Fierbem aprox 15-20 de minute.
Separat intr-un vas de 3 l, punem apa si punem vasul pe foc.
Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul le tocam marunt, morcovii ii taiem rondele iar gulia si telina le taiem cubulete mici. Cand fierbe apa punem toate legumele in vas. Adaugam si carnea si osul si lasam sa fiarba la foc mic. Adaugam pe pacurs sarea si piperul si eventual o lingura de vegeta daca doriti (dar nu e necesar). Cand legumele si carnea sunt fierte adaugam taiteii si cand s-au fiert si acestea turnam sucul de rosii ( eu folosesc bulion de casa ) si lasam sa mai fiarba 2-3 minute.
Adaugam patrunjelul tocat si oprim focul.
Servim cald!
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Aceasta reteta a fost propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie