Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de ceapa:
- 4 cepe taiate rondele
- putin zahar
- 1/2 l supa de vita
- putin rozmarin
- ulei sau unt
- sare
- cateva felii de paine prajita
- branza Caciotta
Mod de preparare supa de ceapa:
Intr-o tigaie incepeti sa caliti ceapa in putin ulei, rozmarin si putin zahar. Lasati la foc mic, amestecand din cand in cand pana se caramelizeaza ceapa. Nu grabiti procesul! Adaugati supa de vita, potriviti cu sare si lasati sa fiarba putin. Serviti cu felii de paine prajita peste, taiati cateva bucati de branza si dati la cuptor pana se topeste branza. Serviti cu piper proaspat macinat peste.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?