Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
- 3 oua, unul pentru uns
- 50 gr unt
- 50 gr bacon
- 100 ml smantana
- 300 gr branza de capra
- faina cat curpinde - mie mi-a intrat undeva la 400 gr
- chimen si sare de Himalaya
Mod de preparare saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
Am framantat aluatul din componentele de mai sus si l-am pus la rece, in frigider, pentru aproximativ o ora. Apoi l-am intins pe o suprafata usor pudrata cu faina si le-am taiat. Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, le-am uns cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya.
Le-am pus in cuptorul incins (180 grade) pana s-au rumenit. Sunt foarte aromate, moi si irezistibile!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei