Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
- 3 oua, unul pentru uns
- 50 gr unt
- 50 gr bacon
- 100 ml smantana
- 300 gr branza de capra
- faina cat curpinde - mie mi-a intrat undeva la 400 gr
- chimen si sare de Himalaya
Mod de preparare saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
Am framantat aluatul din componentele de mai sus si l-am pus la rece, in frigider, pentru aproximativ o ora. Apoi l-am intins pe o suprafata usor pudrata cu faina si le-am taiat. Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, le-am uns cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya.
Le-am pus in cuptorul incins (180 grade) pana s-au rumenit. Sunt foarte aromate, moi si irezistibile!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?