Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
- 3 oua, unul pentru uns
- 50 gr unt
- 50 gr bacon
- 100 ml smantana
- 300 gr branza de capra
- faina cat curpinde - mie mi-a intrat undeva la 400 gr
- chimen si sare de Himalaya
Mod de preparare saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
Am framantat aluatul din componentele de mai sus si l-am pus la rece, in frigider, pentru aproximativ o ora. Apoi l-am intins pe o suprafata usor pudrata cu faina si le-am taiat. Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, le-am uns cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya.
Le-am pus in cuptorul incins (180 grade) pana s-au rumenit. Sunt foarte aromate, moi si irezistibile!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare