Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
- 3 oua, unul pentru uns
- 50 gr unt
- 50 gr bacon
- 100 ml smantana
- 300 gr branza de capra
- faina cat curpinde - mie mi-a intrat undeva la 400 gr
- chimen si sare de Himalaya
Mod de preparare saratele cu chimen, branza de capra si bacon:
Am framantat aluatul din componentele de mai sus si l-am pus la rece, in frigider, pentru aproximativ o ora. Apoi l-am intins pe o suprafata usor pudrata cu faina si le-am taiat. Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, le-am uns cu ou si am presarat chimen si sare de Himalaya.
Le-am pus in cuptorul incins (180 grade) pana s-au rumenit. Sunt foarte aromate, moi si irezistibile!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana