Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente si mod de preparare spaghete carbonara:
Spaghetele se fierb al dente.
Kaizerul (300 g) taiat cu dichis se trege la tigaie in putin ulei de masline.Cand da sa se rumeneasca, fierbinteala se stinge cu smantana dulce ( 400 ml) si se mentine pe foc pana da un clocot scurt. Se trage de pe foc si se amesteca cu doua galbenusuri de ou crud de la gaini tratate frumos.:)
Un praf de sare si un strop de piper dau accentele sosului care se pune din nou la foc, de data asta, cu pastele (scurse) alaturi. Doar pentru putin timp, apoi se rade parmezan, din belsug, ca o ploaie binecuvantata peste amestecul ce se numeste,de acum, Spaghete Carbonara.
O frunzulita de busuioc marcheaza momentul final.
De-abia astept sa le refac !
Pofta buna!
Va astept pe blogul meu culinar pentru retete usoare!: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă