7 Noiembrie 2013 publicat în Retete culinare 27 share-uri

O portie de spaghete carbonara ne scoatem mereu din dilema culinara. Se pregatesc rapid si sunt foarte delicioase.

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare spaghete carbonara:

Spaghetele se fierb al dente.
Kaizerul (300 g) taiat cu dichis se trege la tigaie in putin ulei de masline.Cand da sa se rumeneasca, fierbinteala se stinge cu smantana dulce ( 400 ml) si se mentine pe foc pana da un clocot scurt. Se trage de pe foc si se amesteca cu doua galbenusuri de ou crud de la gaini tratate frumos.:)
Un praf de sare si un strop de piper dau accentele sosului care se pune din nou la foc, de data asta, cu pastele (scurse) alaturi. Doar pentru putin timp, apoi se rade parmezan, din belsug, ca o ploaie binecuvantata peste amestecul ce se numeste,de acum, Spaghete Carbonara.
O frunzulita de busuioc marcheaza momentul final.

De-abia astept sa le refac !



Pofta buna!

Va astept pe blogul meu culinar pentru retete usoare!: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/



O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri