Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente si mod de preparare spaghete carbonara:
Spaghetele se fierb al dente.
Kaizerul (300 g) taiat cu dichis se trege la tigaie in putin ulei de masline.Cand da sa se rumeneasca, fierbinteala se stinge cu smantana dulce ( 400 ml) si se mentine pe foc pana da un clocot scurt. Se trage de pe foc si se amesteca cu doua galbenusuri de ou crud de la gaini tratate frumos.:)
Un praf de sare si un strop de piper dau accentele sosului care se pune din nou la foc, de data asta, cu pastele (scurse) alaturi. Doar pentru putin timp, apoi se rade parmezan, din belsug, ca o ploaie binecuvantata peste amestecul ce se numeste,de acum, Spaghete Carbonara.
O frunzulita de busuioc marcheaza momentul final.
De-abia astept sa le refac !
Pofta buna!
Va astept pe blogul meu culinar pentru retete usoare!: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie