Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente si mod de preparare spaghete carbonara:
Spaghetele se fierb al dente.
Kaizerul (300 g) taiat cu dichis se trege la tigaie in putin ulei de masline.Cand da sa se rumeneasca, fierbinteala se stinge cu smantana dulce ( 400 ml) si se mentine pe foc pana da un clocot scurt. Se trage de pe foc si se amesteca cu doua galbenusuri de ou crud de la gaini tratate frumos.:)
Un praf de sare si un strop de piper dau accentele sosului care se pune din nou la foc, de data asta, cu pastele (scurse) alaturi. Doar pentru putin timp, apoi se rade parmezan, din belsug, ca o ploaie binecuvantata peste amestecul ce se numeste,de acum, Spaghete Carbonara.
O frunzulita de busuioc marcheaza momentul final.
De-abia astept sa le refac !
Pofta buna!
Va astept pe blogul meu culinar pentru retete usoare!: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară