Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si tarhon:
- 300 gr carne de vitel
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 telina
- 1 gulie mica
- 4 cartofi mai mici
- 4 catei usturoi
- 1 lingura faina
- 2 linguri smantana
- tarhon
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si tarhon:
Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l. Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem. Carnea o taiem cubulete. Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt. Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat. ntr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.
Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.
Nota: daca doriti ciorba mai acra, puteti adauga 1-2 linguri de otet.
Servim cu smantana!
O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară