Ciorba de vitel cu legume si tarhon

12:09, 9 Septembrie 2013 publicat în Retete culinare3 share-uri

Va invit la o ciorba gustoasa ardeleneasca cu legume multe, carne proaspata de vitel si tarhon. Aromata cu usturoi si tarhon ii da ciorbei un gust aparte.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si tarhon:

  • 300 gr carne de vitel
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 gulie mica
  • 4 cartofi mai mici
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si tarhon:

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l. Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem. Carnea o taiem cubulete. Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt. Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat. ntr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...

Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.

Nota: daca doriti ciorba mai acra, puteti adauga 1-2 linguri de otet.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Servim cu smantana!

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri