Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru omleta cu ciuperci si porumb la cuptor:
- 6 oua
- 200 g ciuperci
- 150 g porumb dulce
- 150 g telemea
- 150 g cascaval (afumat am pus eu)
- 75 ml smantana dulce
- 2 lingurite unt
- 1 lingura pesmet
- sare, piper
- marar
Mod de preparare omleta cu ciuperci si porumb la cuptor:
Am taiat ciupercile felii mai mari. Le-am pus la calit intr-o lingurita de unt, le-am sarat si piperat si le-am lasat la calit pana a scazut tot lichidul pe care si-l lasasera, branza am dat-o pe razatoarea cu ochiuri mari, iar cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici. Am separat galbenusurile de albusuri, galbenusurile le-am amestecat cu smantana lichida. Am adaugat ciupercile calite, apoi porumbul, branza rasa, cateva linguri din cascavalul ras si apoi mararul tocat marunt. Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare si le-am adaugat incet compozitiei de galbenusuri. Am uns o tava de tarta cu unt si am tapetat-o cu pesmet. Am turnat compozitia in ea, iar deasupra am presarat cascavalul ras. Am dat la cuptorul incins pentru 25 de minute, a rezultat asta:
Eu am lasat-o la cuptor sa se rumeneasca bine, dar daca doriti o puteti lasa mai mult, va iesi un pic mai palida.
Pe blogul andreeachinesefood.blogspot.ro veti descoperi si alte retete interesante.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân