Acest mic-dejun a fost o surpriza incredibila. M-am trezit de dimineata cu pofta de ceva bun si am incropit aceasta omleta coapta la cuptor care este atat de colorata, de delicata si de bogata incat iti tine de foame o zi intreaga.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru omleta italiana cu zucchini si mozzarella:

  • 3 oua
  • 100 ml lapte integral (gras)
  • 2 zucchini micuti
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras (sau jumatate - depinde de dimensiuni)
  • 2 catei de usturoi
  • 100 grame Mozzarella Lactitalia
  • busuoic, sare, piper

Mod de preparare omleta italiana cu zucchini si mozzarella:

Caliti usturoiul impreuna cu ceapa rosie intr-o tigaie. Adaugati apoi ardeiul rosu tocat marunt si zucchini taiat in jumatate pe lung si apoi feliat. Caliti 3-5 minute. Mutati amestecul intr-un vas termorezistent. Bateti 3 oua impreuna cu laptele, condimentati si turnati peste amestecul de zucchini. Amestecati usor sa iasa legumele la suprafata. Mozzarella se taie cubulete si se imprastie deasupra omletei. Se baga la cuptor la foc mare si se tine aproximativ 10 minute, pana se rumeneste.

Omleta italiana cu zucchini si mozzarella

Va garantez ca acest mic-dejun este fantastic.

Aceasta idee de mic dejun a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta italiana cu zucchini si mozzarella.